kuumailmapallo.fi

Kuumailmapallolentoja Helsingissä, Lapissa ja muualla Suomessa
+358 400 937 778
info@aerohot.fi

Ballonfahrten in Helsinki

Von Frühjahr bis Herbst veranstalten wir im Großraum Helsinki sofern es das Wetter erlaubt täglich Heissluftballonfahrten. Preis pro Person ab 189 Euro.

Galerie

Auf geht’s!

Erfahrung

20 Jahre Erfahrung!

Über uns

Heuer feiern wir unser 20 jähriges Betriebsjubileum. Kompromisslos folgen wir unseren Grundprinzipien bezüglich Kundenservice und Sicherheit um unseren Gästen ein einmaliges Erlebnis zu ermöglichen.

Neuichkeiten

Lentokausi alkaa 1.6.2020

Iloisia uutisia! Koronavirusepidemian johdosta asetettuja rajoituksia puretaan ja 1. kesäkuuta alkaen 10 hengen kokoontumisrajoitus höllentyy 50 henkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että lentokausi voidaan aloittaa kesäkuun alussa. Toivotamme kaikki seikkailunhaluiset vanhat ja uudet asiakkaat mukaan korkeuksiin!  Kuumailmapallolento on unohtumaton ja erilainen tapa nauttia luonnosta ja kauniista maisemista yläilmasta. Varaa lentoajankohtasi jo nyt etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse. Varaukset […]

6 Mai, 2020 Emma Abendstein

Kevään 2020 ensimmäinen testilento

Pilottimme kävi kevään ensimmäisellä testilennolla Porvoossa. Lento sujui hienosti ja sää oli mitä mainioin! Seuraamme vielä tilannetta ja avaamme lentokauden yleisölle toivottavasti pian. Pysykää kuulolla!

4 Mai, 2020 hartiaero

(suomi) COVID-19 päivitys

Leider ist der Eintrag nur auf Finnisch verfügbar.

26 Apr, 2020 hartiaero