Kokoontuminen

Kokoontuminen ennen lentoa

Kokoonnumme retkelle Malmin lentokentällä (punainen piste viereisessä kartassa). Maamerkkinä Malmin päärakennuksen edessä parkkipaikan vieressä oleva suihkulähde. Kehä I:ltä tullessa noustaan ylös liittymässä ”Malmi, Pihlajamäki, Viikki”, jatketaan Malmin lentokentälle suuntaan “Tattarisuo”. Oman auton voi jättää lennon ajaksi kokoontumispaikalle. Bussiyhteys on Rautatientorilta linjalla 75 tai Malmin juna-asemalta linjalla 77A.

Kokoontumisaika vaihtelee lentokauden aikana ja vahvistetaan puhelimessa kun soitat säänvarmistussoiton klo 13.30-14.

Lentäjä valitsee lähtökentän ja suunnittelee lentoreitin tuulen suunnan perusteella.Siirrymme lähtöpaikalle Malmilta autokuljetuksella. Retken päätteeksi matkustajat kuljetetaan takaisin kokoontumispaikalle. Koko retken pituus on n. 4-5 tuntia.

Säänvarmistussoitto

Soita numeroon 0400 937 778 lentopäivänä klo 13.30-14. Tällöin vahvistamme illan kokoontumisajan tai huonolla säällä varaamme uuden lentoajankohdan. Kuumailmapallolennot ovat säästä riippuvaisia. Hyvällä onnella pääset lentämään ensimmäisellä yrityksellä, mutta sinun tulee varautua siihen, että lentoa voidaan säiden mukaan joutua siirtämään useaankin kertaan.

Pukeutuminen

Kuumailmapallolennolle on hyvä pukeutua sään mukaisiin vapaa-ajan vaatteisiin, joissa on hyvä liikkua. Korkeudessa, jossa lennämme ( n. 300 metriä) ei ole kylmempi kuin maassa ja koska liikumme tuulen mukana , ei korissa tunnu tuulta. Jalkaan lenkkarit, maastokengät tai kumisaappaat kostealla säällä.

Varaukset ja lisätietoja lennoista:
0400 937 778 (palvelemme arkisin klo 10.00–16.30)
info(a)aerohot.fi