Företaget Aerohot

Företaget Aerohot

Flygning med varmluftsballong är för oss inte endast vårt levebröd utan också ett levnadssätt och en passion. Redan under två decennier har vi i denna bransch haft fantastiska upplevelser bokstavligen ovanför vardagen. Dessa upplevelser vill vi också dela med oss av till våra kunder. För oss är det viktigt med god service, äkta personlig kontakt, att jobba tillsammans, att njuta av livets små saker här och nu.

Under en ballongfärd är du med när det händer, då ballongen görs i ordning, under flygningen då landskapet breder ut sig i den friska luften omkring dig,
på landningsplatsen då vi tillsammans packar ihop ballongen, på picknicken då vi njuter av färskt, hembakat bröd med kaffe, te och skumvin.

Vårt mål är inte att utvidga vårt företag, även om vi redan under många år har varit ett av de största företagen i den här branschen i Finland. I stället
strävar vi till att förbättra kvalitet och service genom att samtidigt ta i beaktande även ekologiska aspekter.

Vi vill att varje flygning är ett mycket speciellt och högtidligt tillfälle för deltagarna.

Följ med vår pilot upp i luften!

Aerohots pilot är Hartmann Abendstein, som är född i Österrike och har bott i Finland sedan år 1986. Han har en sedan många år tillbaka en mångsidig
erfarenhet av flygning med varmluftsballong och passagerarflygningar. Han är en föregångare som flygare av stora passagerarballonger i Finland.

Hartmann har deltagit i många tävlingar med varmluftsballonger i Finland och utomlands. Till Hartmanns meriter hör bl.a. seger i distansflygningstävlingen ”Matkalentomalja” år 2000, 2001 och 2004 och distansflygningens finska rekord 319,44 km år 2004. Dessutom har Hartmann deltagit i många internationella ballongevenemang, t.ex. årligen under vintern i de österrikiska Alperna då det på grund av vädret har varit en paus här i Finland.

Till er tjänst

Elina sköter om Aerohots kontor, tar emot beställningar och ordnar med platser på flygningarna. Hon svarar på era förfrågningar per telefon och e-mail. Elina bakar bröden och förbereder picknicken inklusive drycker för färden.

Välkommen till Aerohots flygning!

Hartmann ja Elina Abendstein


Beställningar och tillägsinformation om flygningar:

+358 (0)400 937 778
info(a)aerohot.fi