Aerohot yritys

Kuumailmapallolentäminen ei ole meille vain leipätyö, vaan myös elämäntapa ja intohimo. Olemme kokeneet lajin parissa jo yli kahden vuosikymmennen ajan upeita kokemuksia kirjaimellisesti arjen yläpuolella. Näitä kokemuksia haluamme jakaa myös asiakkaittemme kanssa. Meille tärkeää on hyvä palvelu, aito henkilökohtainen kontakti, yhdessä tekeminen, elämän pienistä asioista nauttiminen tässä ja nyt.

Kuumailmapallolennolla olet mukana tapahtumassa, palloa pystytettäessä, lennolla maisemien levittäytyessä raittiissa ilmassa ympärilläsi, laskupaikalla palloa yhdessä pakattaessa, piknikillä tuoreen kotonaleivotun leivän maistuessa kahvin, teen ja kuohuviinin kera.

Tavoitteemme ei ole yrityksemme koon kasvattaminen, vaikka olemme olleet jo vuosia yksi Suomen suurimmista kuumailmapallolentoyrityksistä. Sen sijaan pyrimme kehittämään laatua ja palveluamme huomioiden myös ympäristöasiat toiminnassamme.

Haluamme että jokainen lentomme on erityinen ja juhlava tapahtuma osallistujille.

Pilottimme mukana taivaisiin!

1074412_10152105274887224_193547426_oAerohotin pilotti on itävaltalaissyntyinen, Suomessa vuodesta 1986 asunut Hartmann Abendstein. Hänellä on vuosien monipuolinen kokemus kuumailmapalloilusta ja yleisölennätyksistä. Hän on pioneeri isojen matkustajapallojen lentäjänä Suomessa.

Hartmann on osallistunut moniin kuumailmapallokilpailuihin Suomessa ja ulkomailla. Hartmannin saavutuksiin kuuluu mm. pituuslentokilpailu Matkalentomaljan voitot vuosina 2000, 2001 ja 2004 sekä pituuslennon Suomen ennätys 319,44 km vuodelta 2004. Lisäksi Hartmann on osallistunut moniin kansainvälisiin kuumailmapallotapahtumiin, lentäen
esim. vuosittain Itävallassa Alpeilla talvella kuumailmapalloilun ollessa sään vuoksi tauolla täällä koti-Suomessa.

Palveluksessanne

Elina pyörittää Aerohotin toimistoa, vastaanottaa lentojen varaukset ja huolehtii matkustajien sijoittamisesta lennoille. Hän vastaa tiedusteluihinne puhelimitse ja sähköpostitse. Elina leipoo leivät ja valmistelee piknikin juomineen kuumailmapalloretkelle.

Tervetuloa Aerohotin lennoille

Hartmann ja Elina Abendstein

Varaukset ja lisätietoja lennoista:
0400 937 778 (palvelemme arkisin klo 10.00–16.30)
info(a)aerohot.fi