Tilaa lahjakortti

lauttiscramopallo 001 small

Lento lahjaksi

Lahjakortti kuumailmapallolennolle on arvostettu lahja. Aerohotin lennoille on vuosien varrella osallistunut matkustajia 85-vuotiaasta isoäidistä koulun alkua juhlivaan ekaluokkalaiseen ja polttariporukasta 50-vuotisjuhlia viettävään juhlaseurueeseen. Aerohotin lennolla on myös kihlauduttu ja menty naimisiin. Ilmapallolento on varmasti unohtumaton ja erilainen tapa juhlistaa merkkipäivää. Lento sopii erinomaisesti lahjaksi syntymäpäivänä, jouluna tai muuna merkkipäivänä. Helpoin tapa antaa ilmapallolento lahjaksi on ostaa Aerohotin lahjakortti. Lahjan saaja voi itse sopia tarkemmin lennon yksityiskohdista, kuten ajankohdasta.

Tilaa LahjakorttiIMG_2187

Tilaa lahjakortti täyttämällä tämän lomakeen tiedot ja lähettämällä ne klikkaamalla sivun alareunassa olevaa painiketta. Saatuamme tilauksesi lähetämme lahjakortin, esitteemme ja pankkisiirron postitse. Lahjakortti on voimassa vuoden maksupäivästä ja lentoajankohdan voi varata lentokaudella huhtikuun puolivälistä lokakuun alkupuolelle.Aerohotin lahjakortteja ja esitteitä voi myös tilata puhelimitse Aerohotilta tai noutaa Cafe Deli Maya kahvilasta.

Cafe Deli Maya
Punavuorenkatu 3
00120 Helsinki
Ma-Ke: 11.00-15.30
To-Pe:  08.00 – 15.30
Kesälomalla  3.7.-30.7.2017

 Huom!: Cafe Deli Maya on suljettu heinäkuussa 3. -30.7.2017. Tällä aikavälillä voitte noutaa lahjakorttikuoren Vanhasta Kauppahallista Andströmin kalakaupasta myyntipaikka no. 23 Ma-To 10-18, Pe-La 8-18.

Lahjakorttia ei makseta kahvilassa, lahjakorttikuoressa pankkisiirto.

 TILAUSLOMAKE

* = pakollinen kenttä

*Nimesi

*Osoite

*Postinumero

*Postitoimipaikka

*Puhelin

*Sähköposti

*Lahjakorttien määrä

Viesti

 IMG_1461