Blog

Elämyksiä ja ainutlaatuisia hetkiä arjen yläpuolella – yli 20 vuoden kokemuksella

10 touko , 2017,
hartiaero
No Comments

Tänä vuonna Aerohot kuumailmapallolento yrityksemme juhlii 20-vuotista taivalta arjen yläpuolella! Tinkimättömään asiakaspalveluun, turvallisuuteen ja ainutlaatuisiin elämyksiin perustuva yrityksemme on säilyttänyt arvonsa ja tavoitteensa vuosikymmenien ajan. Kuluneiden vuosien aikana olemme lennättäneet asiakkaamme kuumailmapallolla ilmojen halki tuhansia kertoja. Lennoillamme on nautittu näkymistä ystävien ja perheen kanssa, vietetty syntymäpäiväjuhlia ja merkkipäiviä, virkistäydytty työystävien kanssa, kosittu, juhlittu polttareita ja paljon muuta!

20 vuoden aikana olemme lennättäneet yli 10 000 asiakasta niin Nepalin vuoristojen kuin Lapin tuntureiden ja Helsingin kattojen ylitse. Maisemat ja laskeutumispaikat ovat vuosien aikana vaihdelleet, mutta lentojemme perinteet ovat pysyneet yrityksemme alkutaipaleesta tähän päivään. Retki kestää kokonaisuudessa 4-5 tuntia, joista ilmassa kuluu noin tunnin verran, joten ainutlaatuisista näkymistä on voinut nauttia kunnolla. Laskeutumisen jälkeen seuraa perinteikäs samppanjakaste, herkullinen piknik ja diplomien jako. Piknik pöydästä löytyy aina itse leivottua tuoretta leipää, leivitteitä, kuohuviiniä, kahvia ja teetä.

Aloitamme tämän vuoden lentokautemme juhlavissa tunnelmissa ja toivotamme kaikki seikkailunhaluiset vanhat ja uudet asiakkaat mukaan korkeuksiin! Kuumailmapallomme lentää aina kun vain sää sallii aamuruskosta päivän viimeisiin auringonsäteisiin. Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle kuumailmapallolennollemme!

 

1995 Ensimmäinen ankkurikeikka ennen soololentoa

1995 Ensimmäinen ankkurikeikka ennen soololentoa

Scan2

1995 Soololennon jälkeen

Scan

1996 Yksi ensimmäisistä kastettuista matkustajista