Tietoa meistä

Kuumailmapallolentäminen ei ole meille vain leipätyö, vaan myös elämäntapa ja intohimo. Olemme kokeneet lajin parissa jo yli kahden vuosikymmennen ajan upeita kokemuksia kirjaimellisesti arjen yläpuolella. Näitä kokemuksia haluamme jakaa myös asiakkaittemme kanssa. Meille tärkeää on hyvä palvelu, aito henkilökohtainen kontakti, yhdessä tekeminen, elämän pienistä asioista nauttiminen tässä ja nyt.

Kuumailmapallolennolla olet mukana tapahtumassa, palloa pystytettäessä, lennolla maisemien levittäytyessä raittiissa ilmassa ympärilläsi, laskupaikalla palloa yhdessä pakattaessa, piknikillä tuoreen kotonaleivotun leivän maistuessa kahvin, teen ja kuohuviinin kera.

Tavoitteemme ei ole yrityksemme koon kasvattaminen, vaikka olemme olleet jo vuosia yksi Suomen suurimmista kuumailmapallolentoyrityksistä. Sen sijaan pyrimme kehittämään laatua ja palveluamme huomioiden myös ympäristöasiat toiminnassamme.

Haluamme että jokainen lentomme on erityinen ja juhlava tapahtuma osallistujille.

Pilottimme mukana taivaisiin!

Aerohotin pilotti on itävaltalaissyntyinen, Suomessa vuodesta 1986 asunut Hartmann Abendstein. Hänellä on vuosien monipuolinen kokemus kuumailmapalloilusta ja yleisölennätyksistä. Hän on pioneeri isojen matkustajapallojen lentäjänä Suomessa.

Hartmann on osallistunut moniin kuumailmapallokilpailuihin Suomessa ja ulkomailla. Hartmannin saavutuksiin kuuluu mm. pituuslentokilpailu Matkalentomaljan voitot vuosina 2000, 2001 ja 2004 sekä pituuslennon Suomen ennätys 319,44 km vuodelta 2004. Lisäksi Hartmann on osallistunut moniin kansainvälisiin kuumailmapallotapahtumiin, lentäen
esim. vuosittain Itävallassa Alpeilla talvella kuumailmapalloilun ollessa sään vuoksi tauolla täällä koti-Suomessa.

Palveluksessanne

Elina pyörittää Aerohotin toimistoa, vastaanottaa lentojen varaukset ja huolehtii matkustajien sijoittamisesta lennoille. Hän vastaa tiedusteluihinne puhelimitse ja sähköpostitse. Elina leipoo leivät ja valmistelee piknikin juomineen kuumailmapalloretkelle.


Pallolentäminen on turvallista

Kuumailmapalloilu on muun ilmailun tapaan Ilmailulaitoksen valvomaa ja säätelemää toimintaa. Aerohot suorittaa yleisölennätyksiä Ilmailulaitoksen myöntämällä luvalla. Pilottimme on yksi Suomen kokeneimpia kuumailmapallolentäjiä, ja hänellä on yleisölennätyksissä vaadittava ansiolentolupakirja. Aerohotin lentokalusto on moderneinta pallotekniikkaa ja Ilmailulaitoksen säännöllisesti katsastamaa.

Lentäminen kuumailmapalloilla on voimakkaasti säästä riippuvaista toimintaa. Säätila tarkistetaan ennen lentoa mm. Ilmatieteen laitoksen lentosääpalvelusta. Yleisölennätyksiä suoritetaan vain ehdottoman turvallisissa sääoloissa.

Pallolentäminen on ympäristöystävällistä. Pallolentäjät kunnioittavat maanomistajien oikeuksia ja omaisuutta. Useimmille kuumailmapallot ovat kaunis ja iloinen näky ja pallon laskeutuminen tervetullut tapahtuma. Kuumailmapallojen lentäjät suhtautuvat varoen ja kunnioituksella alueeseen, jonka yli he lentävät.


Aerohot Balloons Hki Oy

Itäinen pitkäkatu 22
06100 Porvoo
0400 937 778 (palvelemme arkisin klo 9.30–16.30)
info(a)aerohot.fi

y-tunnus 1521619-7

Toimitusjohtaja
Hartmann Abendstein
040 583 4652